Vacatures

Wij zijn Brandhof Bijzonder Bouwen, een jong, snel groeiend bedrijf in de metaalsector. Ten tijde van de oprichting in 2005 lag de focus voornamelijk op het ontwikkelen, produceren en monteren van tenten voor de recreatieve verhuur, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een allround metaalbewerkingsbedrijf.

Wij beschikken over een volledig ingerichte werkplaats waarin wij veelal staal, maar ook aluminium en RVS verwerken. Onze eigen montageploegen verzorgen de volledige montage van (kap-)schuren, loodsen, hallen en bordessen in binnen- en buitenland. Daarnaast monteren wij regelmatig entresolvloeren in binnen- en buitenland voor verschillende opdrachtgevers.

Met ons hechte en flexibele team zijn wij groot genoeg voor het aannemen van middelgrote projecten en klein genoeg voor het bieden van persoonlijke aandacht. Wij hebben onszelf ten doel gesteld om, met veel plezier, producten en diensten te leveren, waar wij trots op kunnen zijn!

Monteur staalconstructies fulltime

Functie

Door het continue groeien van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een monteur. Wij bieden eerst een contract voor bepaalde tijd, maar ons uitgangspunt is dat je één van onze vaste krachten wordt. Het betreft een afwisselende baan, waarbij je samen met collega's verantwoordelijk bent voor het monteren van (staal)constructies, dak- en wandbeplating, montage van tenten voor de recreatieve verhuur en montage van entresolvloeren.

De projecten zijn verspreid over zowel binnen- als buitenland. Het is belangrijk dat je bereidt bent om periodes in het buitenland te werken.

Wat wij bieden

Als medewerker van Brandhof Bijzonder Bouwen word jij onderdeel van een jong, hecht en enthousiast team van ca. 10 werknemers. Wij bieden een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband, een salaris conform de CAO Metaal en Techniek en daarnaast bieden wij ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in de vorm van cursussen en trainingen.

Functie-eisen
  • Een afgeronde (technische) opleiding op LBO of MBO niveau;
  • Je bent bereidt om in het buitenland te werken;
  • Je hebt een rijbewijs (B);
  • Bereid zijn om VCA, hoogwerker- en heftruckcertificaat te halen;
  • Je bent goed in het werken in teamverband;
  • Representatief;
  • Leergierig;
  • Flexibel;
  • Je bent een harde werker.

Herken jij jezelf in één van bovenstaande functies en lijkt het je leuk om onderdeel uit te maken van ons team, stuur dan jouw CV met motivatie per email naar info@brandhofbijzonderbouwen.nl.