Machinepark

Wij hebben de beschikking over twee productiehallen, welke samen een oppervlakte hebben van ca. 1400m².

Om onze werkzaamheden uit te kunnen voeren, hebben wij de beschikking over een breed machinepark, met daarin onder andere:

Lintzaag Thomas Supertrad 350 AO CN
Om zo efficiënt mogelijk grote series staal in te kunnen korten hebben wij de beschikking over een CN gestuurde lintzaag. CN gestuurd betekent dat de gewenste afmetingen ingevoerd kunnen worden en dat de machine vervolgens zelfstandig werkt. De machine kan niet alleen efficiënt inkorten, maar op deze manier ook zeer nauwkeurig.

Peddinghaus Peddimaster 80/110 pons knip machine met Pehu tafel
Voor het ponsen en knippen van staal maken wij gebruik van onze Peddinghaus, model Peddimaster. De maximale ponsdruk van deze machine is 800kN, dit betekent dat bijvoorbeeld het ponsen van een gat rond 30mm in een strip van 20mm dik geen enkel probleem is! Op de CNC gestuurde machine is een Puhu tafel geïnstalleerd. De gebruiksvriendelijke besturing heeft niet alleen als gevolg dat efficiënt geponst kan worden, maar ook zeer nauwkeurig, de positioneernauwkeurigheid bedraagt 0,1mm!

Safan 2550/50 kantbank

Safan 2550/3 schaar
Voor het knippen van platen maken wij gebruik van een Safan schaar, die platen tot 2550mm breed en 3mm dik kan knippen.

Diverse MIG/MAG en TIG en pulse lasapparaten

Manitou 1230 verreiker
Met een werkbereik van 12 meter en een hefvermogen van 3000 kg bij de basis. Hefvermogen als de verreiker volledig is uitgeschoven: 1000 kg.

Skyjack schaarhoogwerker