Overige werkzaamheden

Verdiepingsvloer

Plaats: Blaufelden, Duitsland
Opgeleverd: september, 2014

In opdracht van Mostoles systemen hebben wij de complete montage van een verdiepingsvloer verzorgd. De vloer is gemonteerd bij een distributiecentrum in Duitsland en had een afmeting van ca. 3.000m². Naast het monteren van de stalen constructie hebben wij ook de houten vloer gelegd, leuningwerk gemonteerd en trappen geproduceerd en gemonteerd.

RVS leuningwerk

Plaats: Rotterdam
Opgeleverd: augustus, 2014

Naast het lassen van stalen constructies, trappen, hekwerken en bordessen kunnen wij ook RVS en aluminium lassen. In opdracht van las- en klussenbedrijf Gert de Jong hebben wij een RVS trapleuning geproduceerd. De trapleuning is door de opdrachtgever gemonteerd bij een particulier in Rotterdam.

Stal

Plaats: Dwingeloo

In ... zijn wij benaderd om te assisteren bij het bouwen van een schuur om vleeskoeien in te houden.

Aluminium opbergkoffer

In opdracht van shovelverhuur Van Triest hebben wij een aluminium opbergkoffer ontworpen en geproduceerd. In de opbergkoffer kan het laserstatief opgeslagen worden die behoord bij de 3-in-1 leveller. De opbergkoffer is op de leveller gemonteerd.

Mechanisatie

De afgelopen jaren hebben wij verschillende werkzaamheden aan landbouwvoertuigen uitgevoerd. Hieronder wordt een klein overzicht van deze werkzaamheden getoond. Doordat de vraag naar werkzaamheden gerelateerd aan de mechanisatie steeg hebben wij hier op ingespeeld door met ingang van 01 januari 2015 onze diensten op dit gebied uit te breiden. In onze compleet ingerichte werkplaats met magazijn kunnen wij voorzien in alle diensten met betrekking tot de landbouwmechanisatie.