Over ons

Brandhof Bijzonder Bouwen roept bij veel mensen vragen op. Bijzonder Bouwen, wat zouden ze daar nou mee bedoelen?

Henk van den Brandhof is in 2005 begonnen als zelfstandige. Nog in datzelfde jaar diende het Betere BoerenBed zich aan als klant. BoerenBed verhuurt en beheert authentiek uitziende tenten die geplaatst worden bij boerenbedrijven in Europa. Wat ooit begon met een zaterdag helpen bij de montage groeide al snel uit tot het krijgen van de volledige verantwoordelijkheid voor ontwikkeling, productie, distributie, montage en onderhoud van de tenten. Het produceren en verder ontwikkelen van de tenten vergt inlevingsvermogen, doorzettingsvermogen, creativiteit en zelfstandigheid.

Met een eigen team van enthousiaste vakmensen tot oplossingen komen, ontwerpen, ontwikkelen en produceren, voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Het bouwen van een boomhut, het ontwikkelen en produceren van een unieke Lodge of het ontwerpen en ontwikkelen van een mobiele bakkerij, zomaar een greep uit de bijzondere opdrachten die wij hebben uitgevoerd. Nog niet overtuigd? Kijk dan eens hier!

De werkzaamheden voor BoerenBed zijn seizoensgebonden en worden veelal in de winterperiode uitgevoerd, de rest van het jaar ligt de focus op de staalbouw en metaalbewerking. De machines die benodigd zijn voor het produceren van de tenten kunnen ook ingezet worden voor de staalbouw en metaalbewerking, maar het belangrijkste motief voor het focussen op de staalbouw en metaalbewerking is dat een ieder binnen ons bedrijf het werk leuk vindt!