Staalconstructies

Hieronder ziet u een klein overzicht van divers constructiewerk dat wij hebben uitgevoerd. Benieuwd of wij ook uw project kunnen realiseren, neem dan vrijblijvend contact op!

Uitbreiding stal

Plaats: Dwingeloo
Opgeleverd: oktober 2014

In opdracht van bouwbedrijf De Wal hebben wij voor Maatschap Benning de uitbreiding van een stal gerealiseerd. De gegalvaniseerde staalconstructie had een omvang van ca. 7 ton. Naast het produceren en monteren van de staalconstructie hebben wij ook de dak- en wandbeplating verzorgd.

Staalconstructie

Plaats: Bad Vilbel, Duitsland
Opgeleverd: december 2013

In november 2013 zijn wij, in opdracht van Mostoles systemen, gestart met het produceren van een staalconstructie van maar liefst 75 ton. De staalconstructie hebben wij in eigen beheer gemonteerd in een bestaande hal in Bad Vilbel, Duitsland. De montage werd bemoeilijkt door de vele machines die reeds geplaatst waren in de toekomstige wasserij. De staalconstructie is gemonteerd ten behoeve van een transportsysteem.

Kapschuur

Plaats: Dieverbrug
Opgeleverd: juli 2013

Wegens een tekort aan (overdekte) opslagcapaciteit hebben wij in de zomer van 2013 een kapschuur bij onze opslagloods geplaatst. De kapschuur meet ca. 480 m² en is geheel in eigen beheer geproduceerd en gemonteerd. Bij het bouwen van de kapschuur hebben wij ook geheel in eigen beheer de poeren gestort, gordingen gelegd en de wand- en dakbeplating gemonteerd.

Kapschuur

Plaats: Dieverbrug
Opgeleverd: juni 2013

In opdracht van kraanverhuurbedrijf Haveman hebben wij in juni 2013 een kapschuur gebouwd.

Parkeerplaats in de lucht

Plaats: Dieverbrug
Opgeleverd: september 2013

Ook voeren wij klein constructiewerk uit, bijvoorbeeld het maken van een parkeerplaats op hoogte.

Opslagloods

Plaats: Dieverbrug
Opgeleverd: augustus 2011

Wegens een structureel tekort aan opslagcapaciteit hebben wij in de zomer van 2011 een nieuwe loods gebouwd. De constructie had een omvang van ca. 17 ton. Niet alleen het produceren en monteren van de staalconstructie is in eigen beheer uitgevoerd, maar ook het storten van de betonvloer, de poeren, het leggen van de gordingen en het monteren van wand- en dakbeplating.

Productieloods

Plaats: Dieverbrug
Opgeleverd: december 2008

De huidige productieloods is gebouwd in 2008. De productieloods is geheel in eigen beheer gemonteerd.

Al onze producten/constructies kunnen op onze engineering afdeling uitgewerkt worden met behulp van het 3D tekenpakket van Tekla Structures. Met Tekla Structures maakt de ontwerper/tekenaar een compleet 3D-model van het product cq constructie, die alle relevante informatie bevat die vereist is voor het produceren en monteren. Het model bevat geometrie, dimensie, profieleigenschappen, verbindingstypen en materialen van de constructie.
Alle tekeningen en stuklijsten worden automatisch gegenereerd uit het 3D-model.